Alken Enz-Odor 4 ПРОДУКТ ЗА КОНТРОЛ НА НЕПРИЯТНИТЕ МИРИЗМИ, ОТДЕЛЯНИ ОТ ОТПАДЪЦИТЕ И ПОСТЕЛКИТЕ НА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ

Alken Enz-Odor 4 е синергетична, суха смес от ядиви натурални инградиенти с 4 естествени, непатоненни, ендоспоро-образуващи микроорганизми, които предлагат една уникална формула за безопасен контрол на миризмите. Натурални, ядиви, прохообразни инградиенти, включително Active Aloe, приготвен от чист алое гел, стимулират микробиалната активност, абсорбират миризмите, редуцират летливостта (изпарението) и предотвратяват превръщането на уреята в амоняк, а непатоненните микроорганизми произвеждат различни видове ензими с опримална ефективност, което осигурява едно „естествено решение” за проблема с неприятните миризми. Биоразграждането използва азота и фосфора за да балансира органичния азот в животинските отпадъци, остатъците от храна и постелките на животните като ги превръща в биомаса. Продуктът е тестван и доказано безопасен, дори за току що родени котенца.

През февруари 2006 продуктът е подобрен, като новата формула има пробиотично действие когато се добавя към храната на животните.

Характеристики:

Брой бактерии 2 милиарда/гр. продукт
Външен вид Кафяв прах
Мирис Лека миризма на зърнена храна
рН Почти неутрално (5%-ен разтвор рН 7.7)

 

ПРИЛОЖЕНИЯ:

 1. Веществата, излъчващи миризми се абсорбират върху ядливи, натурални инградиенти, като по този начин се редуцира летливостта.
 2. Селективно адаптираните микроорганизми разграждат масните киселини - оцетна, бутинова, изобутинова, пропионова и млечна; сулфидите и амините в животинските отпадъци.
 3. Всички микроорганизми за естествени, произхождащите от почвите, без да са генно модифицирани.
 4. Биостимуланти от хранителни екстракти повишават скоростта на микробиологичната активност на Alken Enz-Odor 4 за разграждане на отпадъците.
 5. Продуктът не съдържа повърхност активни вещества, парфюми, маскиращи вещества, химически окислители или багрила.
 6. Натуралните минерали буферират рН, като правят преработените отпадъци годни за употреба като тор за градински растения.
 7. Ядливите инградиенти абсорбират излишната влага.
 8. Продуктът работи и в колиби и кафези за кучета, котки , зайци, птици и др.
 9. Работи върху всички животински постелки и отпадъци (клей, чам или други компресирани дървени продукти, слама, сено, рециклирана хартия и др.).
 10. За контрол на миризмите, продуктът може да се сложи на дъното или да се поръси по отпадъците
 11. Не е токсичен и може безопасно да се използва сред деца, домашни любимци, добитък или диви животни.

 

ПРОБИОТИЧНО ПРИЛОЖЕНИЕ:

 1. Подобрява апетита на животните и степентта на услояване на храната .
 2. Засилва имунната система.
 3. Подобрява стресовото адаптиране.
 4. Добавя калций и магнезий за здрави кости и сърце.
 5. Инградиентите неутрализират токсините.
 6. Инградиентите увеличават естественото лечение.
 7. Всички микроорганизми в продукта са не-токасични, не-патогенни, изолирани от природата.
 8. Микронутриентите увеличават хранителната стойност на ферментиралите вещества.
 9. Не съдържа химически консерванти.
 10. Най-дълъг срок на съхранение на подобни продукти – две години.

 

Начин на употреба:
За контрол на миризмите малко количество от Alken Enz-Odor 4 леко се наръсва върху отпадъците от два до три пъти на седмица. Средно 1-2 супени лъжици на седмица премахват миризмите. За кафези за птици или други животни леко поръсете върху отпадъците или постелките 2-3 пъти на седмица.  

 

Пробиотично приложение:
Към храната на животните се добавят 2 грама дневно на всеки 5 кг. живо тегло за кучета и котки. За възстановяване след заболяване, стрес и др., към храната на животните се добавя 1 супена лъжица дневно в продължение на три дни.

Съхранение:
Съхранява се на хладно и сухо място. Да се избягва контакт с очите, кожата и открити рани. Да се измиват ръцете с топла вода и сапун след боравене с продукта.

изработено в Казанлък